ProCademy is een CCV goedgekeurd e-learning systeem

  • UNIEK: code 95 e-learning maak je zelf!

  • Geen tijd om zelf te maken? Start direct met kant en klare e-learning

  • Van de 35 verplichte nascholingsuren mag 20 uur in ProCademy plaatsvinden

  • Win 20 uur aan productiviteit per chauffeur voor de klant

  • Bied de training in eigen huisstijl of in de stijl van de klant aan

  • Maak geavanceerde rapportages (o.a. voor de SOOB)

Met ProCademy maakt u zelf gecertificeerde e-learning modules voor de Code 95 nascholing. U kunt de module geheel in uw huisstijl of de huisstijl van uw klant aanbieden voor maar €9,95 per registratie.
Geen tijd om de e-learning modules zelf te maken? Start direct met kant en klare e-learning: de modules zijn al beschikbaar vanaf €40,- per registratie.

Elke chauffeur moet in vijf jaar 35 uur nascholing hebben gevolgd. Van deze 35 uur mag 20 uur in een e-learning omgeving gevolgd worden: u kunt dit nu zelf aanbieden aan uw klanten. Voor uw klant scheelt het 5 uur per chauffeur per jaar.
Daarbij biedt u de klant een zeer professionele online omgeving tegen een zeer scherp tarief!

Probeer ProCademy nu

Meer weten? Bekijk het onderstaande filmpje waarin we kort uitleggen wat ProCademy is.

Een lonende investering

ProCademy kent vele voordelen die uw afdeling of bedrijf direct rendement opleveren.

ProCademy kost €9,95 per registratie (1 chauffeur + 1 opleiding) inclusief hosting, onderhoud support etc!

ProCademy geeft u een 100% tevredenheids-garantie én is maandelijks opzegbaar.

ProCademy biedt u één vast contactpersoon om u altijd verder te helpen.

Bied de chauffeur offline én online trainingen
De online training ontwikkeld u zelf zodat deze perfect aansluit bij uw praktijktraining. U mag per code 95 module 4 uur online plaats laten vinden.
Win 20 uur aan productiviteit per chauffeur
De chauffeur kan vanuit huis (of tijdens de rusttijden) leren en hoeft dus minder vaak aanwezig te zijn in het praktijklokaal. Deze flexibiliteit wordt gewaardeerd.
Maak maatwerk e-learnings
Maak e-learnings specifiek op de situatie van de klant. Op die manier wordt de chauffeur aangesproken met leermateriaal dat op zijn praktijksituatie van toepassing is.
Rapportage in een handomdraai (o.a. SOOB)
Binnen Procademy kunt u precies alle leeractiviteiten volgen; u ziet per individu de toetsresultaten, de actieve studietijd per onderdeel en over het geheel én u kunt SOOB rapportages makkelijk uitdraaien.
Automatische herinneringen tijdens de training
Procademy geeft op verschillende momenten (e-mail)reminders als de chauffeur de opleiding nog niet heeft afgerond. Zowel de chauffeur als de opleider kunnen verschillende type reminders ontvangen.
CCV gecertificeerd platform
Procademy voldoet aan alle eisen die het CCV stelt omtrent e-learning.

Een bewezen platform

Ons doel is om de beste e-learning ervaring te realiseren voor zowel medewerkers als HRM/QHSE managers. Door bij iedere nieuwe versie onze klanten intensief te betrekken, is ProCademy een tool geworden dat mede is ontwikkeld door de vele vragen van onze klanten.

ProCademy in de pers

Chemie Magazine (VNCI)

Deze sterke combinatie levert tijdwinst op omdat medewerkers individueel, wanneer het hen uitkomt, al een belangrijk deel van de training kunnen volgen. Het praktijkdeel is daardoor korter, maar ze blijven van elkaar leren.
Lees hier het hele artikel
fd-gazellen-procademy-esser-emmerik

FD Gazellen 2015

Op 10 november 2015 heeft internetbureau esser-emmerik de FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Als snelgroeiend onderdeel binnen esser-emmerik is ProCademy zeer trots op deze erkenning! Wij bedanken alle klanten voor het vertrouwen.
Lees hier het hele artikel
Nominatie Rabobank Business Award ProCademy

Nominatie Rabobank Business Award 2015

De Rabobank Business Award is de prijs voor de Hilversumse ondernemer van het jaar. Internetbureau esser-emmerik is samen met twee andere ondernemingen genomineerd voor de award. Als snelgroeiend onderdeel binnen esser-emmerik is ProCademy zeer trots op deze erkenning!
Lees hier het hele artikel

ProCademy: Global possibilities

ProCademy is een meertalig platform, waarbij de volgende talen al beschikbaar zijn voor uw medewerkers, of op korte termijn worden toegevoegd.

GB English
US English
Spanish
German
Italian
French
Portuguese
Swedish
Turkish
Dutch
Polish
Indonesian
Malaysian
Romanian
Israeli
Norwegian
Danish
Russian

Implementatie Whitepaper

Wilt u meer weten over hoe ProCademy succesvol te implementeren in uw organisatie? ProCademy schreef voor u een whitepaper zodat u kunt leren van de ervaring van anderen met het inplementeren van ProCademy en e-learning in het algemeen. Wij sturen u het whitepaper graag toe!

Uw privacy staat bij ProCademy hoog in het vaandel en uw contactgegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Lees meer in ons privacy statement.