E-learning software in het Nederlands, de voordelen

e-learning software nederlands                      
E-learning software vormt op de achtergrond de basis van de e-learning trainingen die je met je organisatie aanbiedt. Het is dus belangrijk om goed na te gaan wat voor e-learning software je wilt. Want hoe goed de e-learning software ook is, je hebt altijd wel eens vragen over de werking van sommige functies. Een telefoontje naar een Nederlands telefoonnummer tijdens normale kantoortijden is dan wel zo gemakkelijk! In deze blog beschrijven we de voordelen van Nederlandse e-learning software.

          
        
Om direct een mogelijke aanname weg te nemen: dit betekent niet dat het alleen voor Nederlandse organisaties is. Ook met Nederlandse e-learning software kan je de landsgrenzen over en internationale uitbreiding nastreven!

In eerdere blogs hebben we al geconstateerd dat e-learning een groeiend fenomeen is. Steeds meer organisaties zien de voordelen van deze innovatie manier van opleiden. Samen met deze stijgende populariteit zijn er ook steeds meer aanbieders van e-learning software.

In deze wildgroei is het wellicht lastig de juiste samenwerkingspartner uit te zoeken. Een belangrijke tip die in deze blog centraal staat: kies voor Nederlandse e-learning software.

Waarom Nederlandse e-learning software handig is

Gebruik maken van Nederlandse e-learning software heeft verschillende voordelen. Bijvoorbeeld dat er gewoon altijd een Nederlandse klantenservice voor je klaarstaat. Want hoe goed de e-learning software ook is, je hebt altijd wel eens vragen over de werking van sommige functies. Een telefoontje naar een Nederlands telefoonnummer tijdens normale kantoortijden is dan wel zo gemakkelijk!

Ook is het fijn om af en toe te kunnen sparren met specialisten over de exacte inzet van e-learning in jouw situatie. Het is dan prettig als je met een Nederlandse partij kan samenwerken die de Nederlandse cultuur en gewoonten goed kent. Daarom staat er bij ProCademy één contactpersoon voor je klaar die je altijd kan helpen.

Daarnaast bevindt e-learning software zich in een spinnenweb van wet- en regelgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cookie wetgeving, maar ook de Europese GDPR (AVG) wetgeving. Nederlandse e-learning software sluit aan op de lokale en de EU-wetgeving. Je hoeft je dus niet zelf in deze ingewikkelde materie te verdiepen. Je kan er vanop aan dat wij dat voor je doen!

Persoonlijke support vanuit Hilversum

Doordat je bij procademy altijd met één vast contactpersoon kunt communiceren, kan je ook snel schakelen. Naast de support vindt ook alle ontwikkeling “in house” plaats, zodat wij ook zelf alle grip hebben op ons e-learning platform.

Nederlandse e-learning software goes international 🙂

Gebruik maken van Nederlandse e-learning software, wekt wellicht de indruk dat het dan ook alleen maar voor gebruik in Nederland is, of dat alleen Nederlandssprekenden de trainingen kunnen volgen. Dit is niet het geval. Je kan prima met deze software de sprong naar het buitenland maken.

De e-learning trainingen die je in ProCademy maakt, kan je bijvoorbeeld al in 24 talen aanbieden! In de volgende blog gaan we hier uitgebreider op in, dan staat het meertalig maken van e-learning voor buitenlandse vestigingen centraal.

Voor nu is het belangrijk om te onthouden dat, ook als je een internationaal georiënteerde organisatie bent, e-learning software in het Nederlands nog steeds reuze handig is. De voordelen van persoonlijke klantenservice in het Nederlands en de aansluiting op de wet- en regelgeving blijven fier overeind, maar je kunt er ook gewoon de grenzen mee over!

Enthousiast geworden over de functies en vele voordelen van een e-learning platform? Grote kans dat procademy tijd en geld kan besparen, plus vele goed geschoolde werknemers gaat opleveren! Om dit zelf te ontdekken voor je eigen organisatie, kan je hier gratis een demo of kennismaking aanvragen.