Uw eigen bedrijfsacademie

ProCademy biedt u één online opleidingsportaal voor het ontwikkelen van interactieve e-learning en het organiseren en volgen van alle opleidingsactiviteiten.

Maak zelf je video’s interactief! Hierdoor zal de deelnemer actiever je video’s gaan bekijken 🙂
Scroll voor meer

Realtime inzicht in kennisniveau van organisatie

In ProCademy ziet u alle certificeringen en getoetste kennis van uw mensen overzichtelijk in beeld. Stuur bij op basis van de voortgang en resultaten van de uw medewerkers.

De medewerkers krijgen tijdig een melding om bepaalde opleidingen te herhalen om een certificaat te kunnen behouden, of een nieuwe competentie te ontwikkelen. Een nieuwe medewerker wordt automatisch ingeschreven voor de vereiste introductie- en functie gerelateerde opleidingen & instructies. Doormiddel van een slim e-mail notificatie systeem wordt de medewerker en manager op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het opleidingsaanbod wordt afgestemd op de rol en functie van uw medewerker.

 • Invoeren competenties en certificaten voor individuen/teams
 • Ook overzicht van klassikale- en praktijkopleidingen
 • Overzicht van de activiteit in alle cursusgroepen
 • Het opvolgend beschikbaar maken van cursussen voor werknemers
 • Automatische notificaties bij aflopen certificering

Maak eigen lesmateriaal en toetsen

Maak zelfstandig lesmateriaal en toetsen aan. Dit is uitermate geschikt voor specifieke werk- & machineinstructies of interne bedrijfsopleidingen.

 • Creëer onbeperkt cursussen, lessen en examens
 • Upload video’s of documenten om het cursusmateriaal aan te vullen
 • Gebruik de vele toetsmogelijkheden: diverse vraagtypen, tijdslimiet, weergave toetsresultaten en weging toetsvragen
 • Gebruiksvriendelijke interface voor frontend én backend

Bied lesmateriaal aan van diverse leveranciers

Importeer probleemloos lesmateriaal, examens en elders behaalde resultaten van uw opleidingsleveranciers. Zo beheert u alle opleidingen op één centrale plek en bent u niet afhankelijk van één bepaalde aanbieder.

ProCademy maakt gebruik van Tin Can API en SCORM voor gegevensuitwisseling.

Win productietijd met blended learning

Met het ProCademy LMS kunt u het (bij)scholen van uw medewerkers flexibeler indelen, met als resultaat winst in productietijd. Zo worden reiskosten niet meer of minder gemaakt, omdat een cursus op elke locatie gevolgd kan worden. Daarnaast kan een cursus in de normale werkdag van een medewerker geïntegreerd worden. Zo kan de cursus gevolgd worden op het moment dat dat het beste uitkomt, zodat geen productietijd verloren hoeft te gaan.

Certificeringmanagement

Met ProCademy heeft u inzicht in al uw benodigde certificeringen. U weet waar uw medewerkers en teams nog bijgeschoold moeten worden. U kunt per medewerker specifieke opleidingen inplannen.

Als uw medewerker de e-learning en de eventuele praktijkopdrachten behaald heeft, kan ProCademy een certificaat genereren.

Veilige opslag van gegevens

Uw bedrijfsgegevens zijn in veilige handen. De bedrijfsacademy wordt indien gewenst gehost in een volledig gecertificeerde hosting omgeving.

• ISO 27001 GECERTIFICEERDE HOSTING

De processen en procedures van onze hostingpartner voldoen aan de ISO 27001 normering. Dit biedt garantie dat uw data in sterke mate wordt beschermd en dat er een continu beleid wordt gevoerd.

LMS altijd toegankelijk in de cloud

Uw eigen bedrijfsacademy staat in de cloud, zodat het overal toegankelijk is. U hoeft zelf niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. Daarnaast kunnen u en uw medewerkers altijd en overal inloggen om aan de slag te gaan met een verplichte bedrijfstraining.

Indien gewenst kan ProCademy de toegang tot de bedrijfsacademy beperken tot het bedrijfsnetwerk en actief toegestane IP adressen

Koppeling met uw HRM systeem & Single Sign On

U kunt ProCademy koppelen aan uw HRM systeem zodat automatisch de juiste opleidingen klaar staan.* Bij een wijziging van functie verandert het opleidingsaanbod mee. Waarbij de historische gegevens bewaard worden.

U kunt ProCademy ook koppelen aan uw Microsoft Azure Active Directory t.b.v. Single Sign On. Uw medewerkers hoeven ​niet ​een ​extra ​wachtwoord ​te onthouden ​en ​zijn ​geen ​extra ​tijd ​kwijt ​met ​het ​inloggen ​in ​de ​online ​leeromgeving. Uw hoeft ​personeelswijzigingen ​niet door ​te ​voeren ​in ​procademy. ​Op ​het ​moment ​dat ​de ​medewerker ​een ​actief ​Azure account ​heeft ​dan ​heeft ​de ​medewerker ​toegang ​tot ​de ​online ​leeromgeving.

* Informeert u naar de mogelijkheden

Internationaal inzetbaar

Procademy is wereldwijd inzetbaar. U kunt alle vertalingen zelfstandig en overzichtelijk beheren. Een lesonderdeel kunt u koppelen aan een onbeperkt aantal vertalingen, als u een wijziging wil doorvoert kunt u dit direct voor de gekoppelde vertalingen in orde maken. Ook het beheren en toevoegen van vertalingen heeft u met procademy in eigen hand!

Welke talen zijn beschikbaar? Procademy ondersteunt o.a. alle talen in de Europese Unie. Neemt u gerust contact op voor een volledige actuele lijst. In januari 2018 zijn de volgende talen beschikbaar: Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Ests, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Iers, Italiaans, Kroatisch, Lets, Litouws, Maltees, Nederlands, Pools, Portugees, Roemeens, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Vlaams en Zweeds.

Actieve community

Contact met ervaringsdeskundigen, best practices, uitgebreide documentatie en ontwikkeling op basis van gebruikerservaring dankzij een actieve community.

De gebruikers van de ProCademy LMS, zowel docenten als studenten, komen samen in een actieve community. Hier worden vragen gesteld & beantwoord, discussies gevoerd over interessante toepassingen en suggesties geleverd voor de verdere ontwikkeling van het Learning Management System.

Zo ontstaat een product wat ook echt op de wensen van de gebruiker aansluit. Zo zijn features als de mogelijkheid opdrachten te uploaden, handmatig of automatisch goed te keuren, en hier ook direct feedback op te kunnen geven mogelijk gemaakt door de vele input uit de ProCademy community.

Ervaar zelf alle voordelen van ProCademy

Maak onbeperkt gebruik van ProCademy, direct op je computer of tablet. Kies één van de demo opleidingen, of maak zelf lesmateriaal aan. Probeer ProCademy nu 30 dagen gratis!

 • Onbeperkt lesstof, examens en medewerkers aanmaken
 • Gebruik op PC, Mac of Tablet
 • Geen verplichtingen, direct opzegbaar
Probeer ProCademy nu