E-learning voor opleiders en uitgeverijen

LEREN EN VOLGEN

De docent heeft continu inzage in de voortgang van de cursist.

Bied de docent en de cursist een intuïtief en schaalbaar leerplatform.

Distribueer content voor verschillende organisaties via whitelabel omgevingen

Voordelen learning experience platform

Generieke of eigen lesstof
Keuze uit standaard e-learning modules of creëer zelf interactieve e-learning

Lezen of voorlezen
Help leerlingen met leren door natuurlijke AI stemmen

Eigen stijl (white label)
Inhoud en huisstijl aan te passen naar eigen organisatie

Neem contact op

ONZE KLANTEN

Het Procademy leerplatform

Laat je deelnemers het beste uit zichzelf halen

Personalized learning

Bied jouw deelnemers lesstof op maat, gebaseerd op te verwerven competenties, functies, etc

Virtual classroom

Integreer naadloos met Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Vitero en meer!

Social learning

Laat jouw deelnemers naast van docenten ook leren van elkaar. Creëer community rondom thema's.

Learning management

Organiseer een leertraject in een handomdraai en verkrijg alle benodigde analytics in het Procademy LMS

Auteurstool

Maak zelf de mooiste opleidingen met de interactieve opdrachten en laat docenten zelf aanpassen.

Catalogus

Verkoop eenvoudig losse opleidingen of hele leertrajecten in de gekoppelde catalogus/shop

Ontdek alle mogelijkheden van Procademy
Ivo Wouters
Download case

PGOsupport

Online materialen moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dat staat voor PGOsupport buiten kijf. Digitale toegankelijkheid is voor ons dan ook een must. Mensen met een visuele, motorische, auditieve of cognitieve beperking moeten hun weg kunnen vinden op onze website en ons leerplatform. De reden waarom we ons houden aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid WCAG 2.0. Dat vraagt technisch gezien nogal wat van een leerplatform. Een partner vinden die dit snapt en kan is essentieel.


Procademy werkt sinds 2017 samen met Stichting Accessibility en heeft daarmee toegankelijkheid hoog in het vaandel. Hierdoor hadden we gelijk een goede match. Meerdere keren hebben toegankelijkheidsexperts en visueel beperkte proefpersonen de software doorgetest.


In ons keuzetraject voor een online leerplatform was daarnaast samenwerking, of sterker nog partnership ontzettend belangrijk. En die is heel goed uitgepakt met Procademy. Soms lijkt ons iets handig en op de een of andere manier luisteren de mensen van Procademy zo goed dat de vertaling van onze wens altijd leidt tot een passend antwoord. Vervolgens bouwen ze het. Wat ik daarin heel knap vind, is dat zij het zo ontwikkelen, dat het uiteindelijk ook handig is voor andere klanten. Procademy denkt in duurzame oplossingen.


We krijgen ook feedback van hen. Hebben jullie hier en hier aan gedacht? Het is echt een wisselwerking, waarbij we elkaar naar een hoger plan te trekken. Dit en de rest van de samenwerking biedt voor ons heel veel kansen.

Monique Scholten - Projectmanager Business Development VMN Media
Download case

Vakmedianet

Het moest veel leuker worden om te leren en jezelf te ontwikkelen via Vakmedianet. We wilden onze e-learning veel interactiever maken met video’s en verschillende toetsvormen. En dat was met procademy allemaal mogelijk. Je kunt uit heel veel soorten interactieve oefeningen en toetsvragen kiezen.

Het nieuwe LMS moest daarnaast direct te gebruiken zijn, er aantrekkelijk uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, voor zowel degene die e-learnings zou gaan inrichten als de uiteindelijke gebruikers. Met procademy konden we meteen aan de slag. Het heeft een intuïtieve omgeving en is makkelijk in gebruik. Na een kleine uitleg was het daarna gewoon doen. Learning by doing, zeg maar. En dat heeft de praktijk ook echt uitgewezen.

Omdat we voor een bestaand ‘vast’ LMS kozen, wilden we ook dat deze continu zou worden doorontwikkeld. Procademy staat gelukkig niet stil. Ze zijn innovatief en hebben een internationaal netwerk. We worden goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten via nieuwsbrieven en in gesprekken. 

Ons uitgangspunt mag dan wel zijn dat we zoveel mogelijk gebruik maken van wat er is. Toch vinden we het wel heel fijn dat maatwerk mogelijk is bij procademy. Zo kunnen we naast een volledig ‘all you can eat’ pakket met e-learnings, nu ook losse e-learnings in een catalogus aan professionals aanbieden.

Creëer zelf interactieve oefeningen

Je kunt zelfstandig interactieve oefeningen toevoegen. Deze vergroten het leerplezier bij deelnemers. In totaal kun je uit meer dan 35 oefeningen kiezen, van memory games tot interactieve video.

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 401 5001)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo