Online academie

Procademy biedt een online academie voor het ontwikkelen van interactieve e-learning en het organiseren en volgen van alle opleidingsactiviteiten.

Speciaal voor opleiders

Een interactive leeromgeving op maat

Procademy is niet door een aantal ICT’ers bedacht maar door opleiders. De inmiddels 200+ opleiders bepalen onze roadmap. Daardoor ontvang je met Procademy een platform wat écht aansluit op wat je nodig hebt. Naast de software bieden we gratis implementatie ondersteuning en onbeperkte support, zodat je de online academy snel up-and-running hebt!

Voeg eigen wensen toe aan onze roadmap

40+ Interactieve werkvormen

Gratis implementatie ondersteuning

Onbeperkte support

Lesstof eenvoudig vertalen naar incompany

Automatisch plannen volgens slimme leertrajecten

Krachtige e-commerce opties

API koppelingen beschikbaar

Maak zelf interactieve e-learning

Maak zelfstandig interactief lesmateriaal en toetsen aan in uw online academie. Met meer dan 30 interactieve elementen maakt u in een handomdraai interessante en leuke e-learning. De deelnemer zit niet te wachten op “een boek achter glas”!

Interactieve video’s

Memory games

Image hotspots

Drag-and-drop

Flashcards

Online les via de virtual classroom

Geef op een eenvoudige manier online les (webinar) met de virtual classroom van Procademy

De docent heeft de mogelijkheid om met Procademy volledig online les te geven:

Bepaal wanneer deelnemers beeld/geluid mogen delen

Deel het scherm voor het tonen van video's of presentaties

Laat deelnemers tijdelijk een opdracht of discussie voeren in subgroepen

Laat deelnemers (toets)vragen beantwoorden en deel de resultaten

Geef 1 op 1 sessies met deelnemers voor extra begeleiding


Maak zelf video’s interactief in de online leeromgeving! Hierdoor zal de deelnemer actiever de video’s gaan bekijken

Realtime inzicht in kennisniveau van de deelnemer

In de online academie ziet u alle behaalde trainingen en getoetste kennis van uw deelnemers overzichtelijk in beeld. Stuur bij op basis van de voortgang en resultaten van uw deelnemers.

De deelnemers krijgen tijdig een melding van de online academie om bepaalde opleidingen te herhalen om een certificaat te kunnen behouden, of een nieuwe competentie te ontwikkelen. Een nieuwe deelnemer wordt automatisch ingeschreven voor de vereiste introductie- en functie gerelateerde opleidingen & instructies. Doormiddel van een slim e-mailnotificatiesysteem wordt de deelnemer en manager op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het opleidingsaanbod wordt afgestemd op de rol en functie van uw deelnemer.

Invoeren competenties en certificaten voor individuen/teams

Ook overzicht van klassikale- en praktijkopleidingen

Overzicht van de activiteit in alle cursusgroepen

Het opvolgend beschikbaar maken van cursussen voor werknemers

Automatische notificaties bij aflopen certificering

Maak eigen lesmateriaal en toetsen in uw online academie

Maak zelfstandig lesmateriaal en toetsen aan in uw online academie. Dit is uitermate geschikt voor specifieke werk- & machine instructies of interne bedrijfsopleidingen.

Creëer onbeperkt cursussen, lessen en examens

Upload video’s of documenten om het cursusmateriaal aan te vullen

Gebruik de vele toetsmogelijkheden: diverse vraagtypen, tijdslimiet, weergave toetsresultaten en weging toetsvragen

Gebruiksvriendelijke interface voor frontend én backend

Bied lesmateriaal aan van diverse leveranciers

Importeer probleemloos lesmateriaal, examens en elders behaalde resultaten van uw opleidingsleveranciers. Zo beheert u alle opleidingen in één online leeromgeving en bent u niet afhankelijk van één bepaalde aanbieder.

Procademy maakt gebruik van LTI, Tin Can API en SCORM voor gegevensuitwisseling.

Bespaar tijd met blended learning

Met de online leeromgeving van procademy kunt u het (bij)scholen van uw deelnemers flexibeler indelen, met als resultaat tijdsbesparing. Zo worden reiskosten niet meer of minder gemaakt, omdat een cursus op elke locatie in de online academie gevolgd kan worden.

Daarnaast kan een cursus in de normale werkdag van een deelnemer geïntegreerd worden. Zo kan de cursus gevolgd worden op het moment dat dat het beste uitkomt, zodat geen productieve tijd verloren hoeft te gaan.

Certificeringmanagement

Met de online leeromgeving van Procademy heeft u inzicht in al uw benodigde certificeringen van uw deelnemer. U weet waar uw deelnemers en teams nog bijgeschoold moeten worden. U kunt per deelnemer specifieke opleidingen inplannen.

Als uw deelnemer de e-learning en de eventuele praktijkopdrachten behaald heeft, kan de online academie een certificaat genereren.

Veilige opslag van gegevens

Uw bedrijfsgegevens zijn in veilige handen. De online academie wordt gehost in een volledig geïsoleerde gecertificeerde hosting omgeving en is indien gewenst ook mogelijk als "on premise" installatie bij u op locatie.

De processen en procedures van
onze hostingpartner zijn getoetst en gecertificeerd volgens de ISO 27001 normering. Dit biedt garantie dat uw data in sterke mate wordt beschermd en dat er een continu beleid wordt gevoerd.

Lees meer over de beveiliging van Procademy

Uw online academie altijd toegankelijk in de cloud

Uw eigen online academie staat in de cloud, zodat het overal toegankelijk is. U hoeft zelf niets te installeren en bent niet afhankelijk van dure programmeurs. Daarnaast kunnen u en uw deelnemers altijd en overal inloggen om aan de slag te gaan met een verplichte bedrijfstraining.

Indien gewenst kan Procademy de toegang tot de bedrijfsacademy beperken tot het bedrijfsnetwerk en actief toegestane IP-adressen

Koppeling met uw HRM systeem & Single Sign On

U kunt Procademy koppelen aan uw HRM-systeem zodat automatisch de juiste opleidingen klaar staan in de online academie.* Bij een wijziging van functie verandert het opleidingsaanbod mee, waarbij de historische gegevens bewaard worden.

U kunt Procademy ook koppelen aan uw Microsoft Azure Active Directory t.b.v. Single Sign On. Uw deelnemers hoeven ​niet ​een ​extra ​wachtwoord ​te onthouden ​en ​zijn ​geen ​extra ​tijd ​kwijt ​met ​het ​inloggen ​in ​de ​online ​leeromgeving. U hoeft ​personeelswijzigingen ​niet door ​te ​voeren ​in ​Procademy. ​Op ​het ​moment ​dat ​de ​deelnemer ​een ​actief ​Azure account ​heeft ​dan ​heeft ​de ​deelnemer ​toegang ​tot ​de ​online ​leeromgeving.

* Informeert u naar de mogelijkheden

Internationaal inzetbare online leeromgeving

Procademy is wereldwijd inzetbaar. U kunt alle vertalingen zelfstandig en overzichtelijk beheren. Een lesonderdeel kunt u koppelen aan een onbeperkt aantal vertalingen, als u een wijziging wilt doorvoeren kunt u dit direct voor de gekoppelde vertalingen in orde maken. Ook het beheren en toevoegen van vertalingen heeft u met Procademy in eigen hand!

Welke talen zijn beschikbaar? Procademy ondersteunt o.a. alle talen in de Europese Unie. Neemt u gerust contact op voor een volledig actuele lijst.

Actieve community

Contact met ervaringsdeskundigen, best practices, uitgebreide documentatie en ontwikkeling op basis van gebruikerservaring dankzij een actieve community.

De gebruikers van de online academie Procademy, zowel docenten als studenten, komen samen in een actieve community. Hier worden vragen gesteld & beantwoord, discussies gevoerd over interessante toepassingen en suggesties geleverd voor de verdere ontwikkeling van het Learning Management System.

Zo ontstaat een product wat ook echt op de wensen van de gebruiker aansluit. Zo zijn features als de mogelijkheid opdrachten te uploaden, handmatig of automatisch goed te keuren, en hier ook direct feedback op te kunnen geven mogelijk gemaakt door de vele input uit de Procademy community.

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 401 5001)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo