300+ actieve academies

200.000+ gevolgde e-learnings

75.000+ gebruikers werken in Procademy

Content specialisatie in 2 branches

Procademy werkt onder meer voor deze klanten

Een kleine greep uit ons klantportfolio

Ivo Wouters
Download case

PGOsupport

Online materialen moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dat staat voor PGOsupport buiten kijf. Digitale toegankelijkheid is voor ons dan ook een must. Mensen met een visuele, motorische, auditieve of cognitieve beperking moeten hun weg kunnen vinden op onze website en ons leerplatform. De reden waarom we ons houden aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid WCAG 2.0. Dat vraagt technisch gezien nogal wat van een leerplatform. Een partner vinden die dit snapt en kan is essentieel.


Procademy werkt sinds 2017 samen met Stichting Accessibility en heeft daarmee toegankelijkheid hoog in het vaandel. Hierdoor hadden we gelijk een goede match. Meerdere keren hebben toegankelijkheidsexperts en visueel beperkte proefpersonen de software doorgetest.


In ons keuzetraject voor een online leerplatform was daarnaast samenwerking, of sterker nog partnership ontzettend belangrijk. En die is heel goed uitgepakt met Procademy. Soms lijkt ons iets handig en op de een of andere manier luisteren de mensen van Procademy zo goed dat de vertaling van onze wens altijd leidt tot een passend antwoord. Vervolgens bouwen ze het. Wat ik daarin heel knap vind, is dat zij het zo ontwikkelen, dat het uiteindelijk ook handig is voor andere klanten. Procademy denkt in duurzame oplossingen.


We krijgen ook feedback van hen. Hebben jullie hier en hier aan gedacht? Het is echt een wisselwerking, waarbij we elkaar naar een hoger plan te trekken. Dit en de rest van de samenwerking biedt voor ons heel veel kansen.

Merel Luchies
Download case

De Kindertelefoon

“Procademy is heel toegankelijk. Na een ochtendje instructie konden we direct aan de slag en waren we in staat om zelf andere collega’s te instrueren.Tegelijkertijd is de support van procademy steeds beschikbaar om te helpen. Daardoor voelde het als learning on the job: je begint een opleiding te maken en zodra je vastloopt bel je even voor hulp. Inmiddels weten we vrij goed hoe het werkt en hoeven we dus steeds minder vaak te bellen. De mensen van procademy staan echter nog steeds voor ons klaar en de lijnen zijn kort.”

“Ander pluspunt zijn de vele templates van oefeningen die beschikbaar zijn en makkelijk in te voegen zijn in de opleiding. Je hoeft dus niet zelf na te denken over de vormgeving van een oefening en die vervolgens te bouwen. Als je eenmaal weet welke templates er zijn hoef je alleen maar de goede te kiezen, in te vullen en klaar is kees.”

Monique Scholten - Projectmanager Business Development Vakmedianet
Download case

Vakmedianet

Het moest veel leuker worden om te leren en jezelf te ontwikkelen via Vakmedianet. We wilden onze e-learning veel interactiever maken met video’s en verschillende toetsvormen. En dat was met procademy allemaal mogelijk. Je kunt uit heel veel soorten interactieve oefeningen en toetsvragen kiezen.

Het nieuwe LMS moest daarnaast direct te gebruiken zijn, er aantrekkelijk uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, voor zowel degene die e-learnings zou gaan inrichten als de uiteindelijke gebruikers. Met procademy konden we meteen aan de slag. Het heeft een intuïtieve omgeving en is makkelijk in gebruik. Na een kleine uitleg was het daarna gewoon doen. Learning by doing, zeg maar. En dat heeft de praktijk ook echt uitgewezen.

Omdat we voor een bestaand ‘vast’ LMS kozen, wilden we ook dat deze continu zou worden doorontwikkeld. Procademy staat gelukkig niet stil. Ze zijn innovatief en hebben een internationaal netwerk. We worden goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten via nieuwsbrieven en in gesprekken. 

Ons uitgangspunt mag dan wel zijn dat we zoveel mogelijk gebruik maken van wat er is. Toch vinden we het wel heel fijn dat maatwerk mogelijk is bij procademy. Zo kunnen we naast een volledig ‘all you can eat’ pakket met e-learnings, nu ook losse e-learnings in een catalogus aan professionals aanbieden.

Raymond Bouwmeester
Download case

KLK Kolb Specialties B.V.

"Het voordeel van ProCademy is dat wij onze medewerkers, en in sommige gevallen ook de contractors, nu veel sneller trainingen kunnen aanbieden. Bovendien kunnen wij de kwalificaties en de competenties van onze mensen goed en efficiënt in het systeem vastleggen. Ook zien leidinggevenden realtime welke trainingen zijn aangeboden of afgewezen, zodat ze de ontwikkeling van hun mensen beter kunnen volgen"

"Wat ik als zeer positief ervaar is dat het gebruiksgemak voor zowel de auteurs als de gebruikers er voor zorgt dat wij in de afgelopen tijd gemiddeld 1 tot 2 modules hebben kunnen publiceren per maand. Daarnaast vallen jullie bij mij op door de wijze waarop jullie meedenken met ons. Dat heeft het voor ons een stuk eenvoudiger gemaakt om de ELO tot een succes te maken."

"KLK Kolb Specialties B.V. ontwikkelde een meerjarenprogramma voor leer activiteiten in het kader van veiligheid en compliance. De medewerkers en contractors maken daarbij deels gebruik van een elektronische leeromgeving."

Rob Masseling
Download case

Masseling HRD Experts

"Als opleidingskundige volg ik de ontwikkelingen op het gebied van E-learning natuurlijk op de voet. Waar het jaren geleden toch mis ging, is E-Learning weer helemaal terug! Wat we geleerd hebben uit het verleden is dat E-learning in de meeste gevallen niet op zichzelf kan staan. Het blended learning concept (een combinatie van E-learning het fysiek volgen van onderwijs) werd daarmee geboren. Ook de E-learning platforms hebben qua functionaliteit een ware vlucht genomen. Er is van alles te koop en de ene leeromgeving oogt nog mooier dan de andere. En wat je er allemaal mee kunt is ook fantastisch. Maar wat heb je nu echt nodig? Bij welke ELO is de balans tussen prijs en functionaliteit/kwaliteit goed?"

"ProCademy is in mijn beleving een van de weinige platforms met die juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wat mij betreft een pluim waard! "

Astrid van Aggelen
Download case

Simpel

“De e-learning software van Procademy heeft een aantal uitdagingen voor ons opgelost. Voordat we met Procademy werkten gaf ik samen met enkele collega’s eerstelijns trainingen aan nieuwe klantenservicemedewerkers. Tijdens een klassikale presentatie kun je geen rekening houden met de snelheid waarmee iemand leert. De één neemt informatie zó tot zich, de ander heeft daar wat meer tijd voor nodig. Dankzij e-learning kan iedereen in zijn eigen tempo leren. Grappig genoeg biedt juist software hierin de menselijke maat.

“Nieuwe klantenservicemedewerkers doorlopen nu dezelfde training vanaf dag 1”

De klantenservicemedewerkers van Simpel werken op verschillende locaties. Natuurlijk wil je dat alle medewerkers hetzelfde kennisniveau hebben. In de praktijk ontstond er onder meer vanwege de verschillende trainers, toch een verschil in kennisniveau, Ook moesten we weleens wachten met het geven van een training tot we een trainingsgroep geformeerd hadden. Hierdoor konden we niet altijd direct starten met het trainen van nieuwe medewerkers.

Dankzij de e-learning software van Procademy ontvangen al onze medewerkers nu dezelfde informatie. Een nieuwe agent kan meteen aan de slag met de e-learning, zonder te hoeven wachten op een klassikale training

De trainingen hebben we in samenwerking met Tele'Train ontwikkeld. En als we een vraag hebben over de Procademy-software dan zijn de vakkundige medewerkers goed bereikbaar en krijg je vaak nog dezelfde dag antwoord op je vraag. We zijn zo tevreden over e-learning van Procademy dat we bij Simpel nu ook voor andere doelgroepen specifieke trainingen aan het voorbereiden zijn via e-learning.”

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 401 5001)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo