300+ actieve academies

75.000+ gevolgde e-learnings

50.000+ gebruikers werken in Procademy

Content specialisatie in 6 branches

Procademy werkt onder meer voor deze klanten

Een kleine greep uit ons klantportfolio

Ivo Wouters
Download case

PGOsupport

Online materialen moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Dat staat voor PGOsupport buiten kijf. Digitale toegankelijkheid is voor ons dan ook een must. Mensen met een visuele, motorische, auditieve of cognitieve beperking moeten hun weg kunnen vinden op onze website en ons leerplatform. De reden waarom we ons houden aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid WCAG 2.0. Dat vraagt technisch gezien nogal wat van een leerplatform. Een partner vinden die dit snapt en kan is essentieel.


Procademy werkt sinds 2017 samen met Stichting Accessibility en heeft daarmee toegankelijkheid hoog in het vaandel. Hierdoor hadden we gelijk een goede match. Meerdere keren hebben toegankelijkheidsexperts en visueel beperkte proefpersonen de software doorgetest.


In ons keuzetraject voor een online leerplatform was daarnaast samenwerking, of sterker nog partnership ontzettend belangrijk. En die is heel goed uitgepakt met Procademy. Soms lijkt ons iets handig en op de een of andere manier luisteren de mensen van Procademy zo goed dat de vertaling van onze wens altijd leidt tot een passend antwoord. Vervolgens bouwen ze het. Wat ik daarin heel knap vind, is dat zij het zo ontwikkelen, dat het uiteindelijk ook handig is voor andere klanten. Procademy denkt in duurzame oplossingen.


We krijgen ook feedback van hen. Hebben jullie hier en hier aan gedacht? Het is echt een wisselwerking, waarbij we elkaar naar een hoger plan te trekken. Dit en de rest van de samenwerking biedt voor ons heel veel kansen.

Merel Luchies
Download case

De Kindertelefoon

“Procademy is heel toegankelijk. Na een ochtendje instructie konden we direct aan de slag en waren we in staat om zelf andere collega’s te instrueren.Tegelijkertijd is de support van procademy steeds beschikbaar om te helpen. Daardoor voelde het als learning on the job: je begint een opleiding te maken en zodra je vastloopt bel je even voor hulp. Inmiddels weten we vrij goed hoe het werkt en hoeven we dus steeds minder vaak te bellen. De mensen van procademy staan echter nog steeds voor ons klaar en de lijnen zijn kort.”

“Ander pluspunt zijn de vele templates van oefeningen die beschikbaar zijn en makkelijk in te voegen zijn in de opleiding. Je hoeft dus niet zelf na te denken over de vormgeving van een oefening en die vervolgens te bouwen. Als je eenmaal weet welke templates er zijn hoef je alleen maar de goede te kiezen, in te vullen en klaar is kees.”

Raymond Bouwmeester
Download case

KLK Kolb Specialties B.V.

"Het voordeel van ProCademy is dat wij onze medewerkers, en in sommige gevallen ook de contractors, nu veel sneller trainingen kunnen aanbieden. Bovendien kunnen wij de kwalificaties en de competenties van onze mensen goed en efficiënt in het systeem vastleggen. Ook zien leidinggevenden realtime welke trainingen zijn aangeboden of afgewezen, zodat ze de ontwikkeling van hun mensen beter kunnen volgen"

"Wat ik als zeer positief ervaar is dat het gebruiksgemak voor zowel de auteurs als de gebruikers er voor zorgt dat wij in de afgelopen tijd gemiddeld 1 tot 2 modules hebben kunnen publiceren per maand. Daarnaast vallen jullie bij mij op door de wijze waarop jullie meedenken met ons. Dat heeft het voor ons een stuk eenvoudiger gemaakt om de ELO tot een succes te maken."

"KLK Kolb Specialties B.V. ontwikkelde een meerjarenprogramma voor leer activiteiten in het kader van veiligheid en compliance. De medewerkers en contractors maken daarbij deels gebruik van een elektronische leeromgeving."

Rob Masseling
Download case

Masseling HRD Experts

"Als opleidingskundige volg ik de ontwikkelingen op het gebied van E-learning natuurlijk op de voet. Waar het jaren geleden toch mis ging, is E-Learning weer helemaal terug! Wat we geleerd hebben uit het verleden is dat E-learning in de meeste gevallen niet op zichzelf kan staan. Het blended learning concept (een combinatie van E-learning het fysiek volgen van onderwijs) werd daarmee geboren. Ook de E-learning platforms hebben qua functionaliteit een ware vlucht genomen. Er is van alles te koop en de ene leeromgeving oogt nog mooier dan de andere. En wat je er allemaal mee kunt is ook fantastisch. Maar wat heb je nu echt nodig? Bij welke ELO is de balans tussen prijs en functionaliteit/kwaliteit goed?"

"ProCademy is in mijn beleving een van de weinige platforms met die juiste prijs-kwaliteit verhouding. Wat mij betreft een pluim waard! "

André Bogert
Download case

Vibo Groep

“Het mooie is dat de chauffeur nu in zijn eigen tijd 20 van de 35 code 95 nascholingsuren kan behalen. Dit hoeft dus niet meer in het klaslokaal; de theorie doe je thuis en de praktijk op locatie.

Doordat ik als opleider zelf gecertificeerde e-learning modules kan maken kan ik mijn klanten dit voordeel bieden. De modules kan ik zowel in mijn eigen huisstijl aanbieden als in de huisstijl van mijn klant.

Het inplannen van de praktijktrainingen kan nu ook veel efficiënter. Waar we voorheen 7 nascholingsuren per zaterdag konden verzorgen is dat nu 14 nascholingsuren. Deze 14 nascholingsuren zijn haalbaar doordat de 8 theorie uren al voorafgaand aan de praktijktraining is gevolgd door de chauffeur. Vervolgens plannen wij op een zaterdag twee sessies van 3 uur voor de praktijk, dat is prima te doen én scheelt de chauffeur ook weer tijd.

Naast de code 95 nascholing is het ook mogelijk dat mijn klanten eigen interne opleidingen aanmaken. Dat spreekt gewoon aan.”

De Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs. In deze Europese Richtlijn staat wat een chauffeur moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 00 13 775)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo