Nominatie Rabobank Business Award 2015

procademy award herman versteegt, peter esser, wouter van emmerik                    
            

Nominatie Rabobank Business Award 2015

            

Wij zijn trots op de Rabobank Business Award nominatie! Op 29 december is in het kader hiervan een bedrijfsfilm opgenomen. De award is de prijs voor de Hilversumse ondernemer van het jaar. Als snelgroeiend onderdeel binnen esser-emmerik is ProCademy zeer trots op deze erkenning!

          
        
De Rabobank Business Award is de prijs voor de Hilversumse ondernemer van het jaar. De award reflecteert de “passie voor en trots op goed ondernemerschap”. Internetbureau esser-emmerik is samen met twee andere ondernemingen genomineerd voor de award. Als snelgroeiend onderdeel binnen esser-emmerik is ProCademy zeer trots op deze erkenning! Wij bedanken alle ProCademy klanten voor het vertrouwen in ons product.

En uiteraard blijven wij ons ook in 2016 weer met volle kracht inzetten voor het verbeteren van online kennismanagement binnen de industrie.

29-12-2015 Opname Rabobank Business Award film
Op dinsdag 29 december zijn er bij ons op kantoor opnames gemaakt die vertoond zullen worden op de bijeenkomst van 12 januari 2016. Alle aanwezigen zullen dan bepalen of wij de Rabobank Business Award ook daadwerkelijk winnen!

ProCademy Herman Versteegt en Peter Esser

ProCademy Hilversum

opname-procademy-film

Foto van een eerdere uitreiking.

Een foto van een eerdere Rabobank Business Award uitreiking