Monique Scholten - Projectmanager Business Development VMN Media
Download case

Vakmedianet

Het moest veel leuker worden om te leren en jezelf te ontwikkelen via Vakmedianet. We wilden onze e-learning veel interactiever maken met video’s en verschillende toetsvormen. En dat was met procademy allemaal mogelijk. Je kunt uit heel veel soorten interactieve oefeningen en toetsvragen kiezen.

Het nieuwe LMS moest daarnaast direct te gebruiken zijn, er aantrekkelijk uitzien en gebruiksvriendelijk zijn, voor zowel degene die e-learnings zou gaan inrichten als de uiteindelijke gebruikers. Met procademy konden we meteen aan de slag. Het heeft een intuïtieve omgeving en is makkelijk in gebruik. Na een kleine uitleg was het daarna gewoon doen. Learning by doing, zeg maar. En dat heeft de praktijk ook echt uitgewezen.

Omdat we voor een bestaand ‘vast’ LMS kozen, wilden we ook dat deze continu zou worden doorontwikkeld. Procademy staat gelukkig niet stil. Ze zijn innovatief en hebben een internationaal netwerk. We worden goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten via nieuwsbrieven en in gesprekken. 

Ons uitgangspunt mag dan wel zijn dat we zoveel mogelijk gebruik maken van wat er is. Toch vinden we het wel heel fijn dat maatwerk mogelijk is bij procademy. Zo kunnen we naast een volledig ‘all you can eat’ pakket met e-learnings, nu ook losse e-learnings in een catalogus aan professionals aanbieden.

Nog meer ervaringen lezen?

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 401 5001)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo