Cor de Ridder
Download case

VMBO-BWI

"Wij zijn er voor alle leerlingen die de richting Bouwen, Wonen en Interieur volgen op het VMBO. We werken voor 180 scholen, waarbij zo’n 5000 leerlingen gebruik maken van ons leermiddelen platform."

"We hadden al ervaring met Learning Management Software. Waar we veelal tegenaan liepen, was dat de software niet snel genoeg doorontwikkeld werd. De mogelijkheden waren niet naar de laatste stand van de techniek en hedendaagse onderwijskundige uitgangspunten, waardoor de gebruikerservaring niet optimaal was. Ook merkten we dat we niet voldoende invloed uit konden oefenen op de roadmap. Specifieke wensen, die in onze dagelijkse praktijk erg belangrijk zijn, lieten daarmee te lang op zich wachten. Daarom zijn we het gesprek met een aantal clubs opgestart en uiteindelijk bij Procademy uitgekomen.”

"Stabiliteit is voor online leermiddelen bij scholen überhaupt van haast onschatbare waarde, zo licht Cor toe: “Als er op maandagochtend een klas klaar zit om een toets te maken, waar het weekend hard voor geleerd is en de boel werkt niet, dan heeft de docent natuurlijk een gigantisch probleem.”

“Er is echt sprake van een partnership. Dat uit zich in veel overleg, in het meedenken vanuit Procademy om onderwijsspecifieke wensen te ontwikkelen én de bereidwilligheid om sommige verbeteringen voor eigen rekening te nemen.

Lees meer over onze samenwerking met VMBO-BWI.

Nog meer ervaringen lezen?

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 401 5001)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo