André Bogert
Download case

Vibo Groep

“Het mooie is dat de chauffeur nu in zijn eigen tijd 20 van de 35 code 95 nascholingsuren kan behalen. Dit hoeft dus niet meer in het klaslokaal; de theorie doe je thuis en de praktijk op locatie.

Doordat ik als opleider zelf gecertificeerde e-learning modules kan maken kan ik mijn klanten dit voordeel bieden. De modules kan ik zowel in mijn eigen huisstijl aanbieden als in de huisstijl van mijn klant.

Het inplannen van de praktijktrainingen kan nu ook veel efficiënter. Waar we voorheen 7 nascholingsuren per zaterdag konden verzorgen is dat nu 14 nascholingsuren. Deze 14 nascholingsuren zijn haalbaar doordat de 8 theorie uren al voorafgaand aan de praktijktraining is gevolgd door de chauffeur. Vervolgens plannen wij op een zaterdag twee sessies van 3 uur voor de praktijk, dat is prima te doen én scheelt de chauffeur ook weer tijd.

Naast de code 95 nascholing is het ook mogelijk dat mijn klanten eigen interne opleidingen aanmaken. Dat spreekt gewoon aan.”

De Code 95 is verplicht in de Richtlijn vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs. In deze Europese Richtlijn staat wat een chauffeur moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. De Richtlijn geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Nog meer ervaringen lezen?

Nieuwsgierig wat e-learning kan betekenen voor jouw organisatie?


Neem vrijblijvend contact met mij op herman@procademy.nl (085 - 00 13 775)
of via onderstaand formulier:

Je aanvraag is succesvol verzonden
Er is iets mis gegaan. Probeer opnieuw

Ervaar zelf alle voordelen van procademy

Start je demo